Pasqua Avellanes

Som joves, estem entre els joves, caminem amb els joves, ens apassiona el que fem, el que sentim, el que fem, el que somniem, com Jesús, el Natzarè. Ens comprometem en la transformació de la realitat, de manera quotidiana. Per això ens trobem per celebrar: celebrem la Vida amb majúscules, de la qual en som testimonis; celebrem apassionadament, que la vida ens entusiasma, que ens motiva el risc, que les fronteres no ens limiten, que des de l'interior podem mirar la vida d'una altra manera. A les trobades pasquals de la geografia catalana, hi batega la vida viscuda de manera apassionada, patint per les injustícies, pels oblits, per les agressivitats… patint i actuant, amb com-passió! Com el Déu de Jesús, gràcies al seu Esperit. Pasqua Jove, Passió per la Vida, la quotidiana i la d'aquests dies de trobada, la de l'enviament postpasqual i la celebració de Pentecosta, la de la normalitat del dia a dia i l'extraordinarietat de ser cristians i cristianes aquí i ara. Feliç pas apassionat i vital!

Els quatre dies de Pasqua ens situem a prop de Jesús, de la seva experiència vital, els seus gestos, les seves paraules, la seva interioritat. El seguim pels camins de Palestina i coneixem la gent que resulta transformada per la seva coneixença. Assumim els seus reptes i les conseqüències de la seva coherència a favor de les persones. I, amb una incondicional confiança, compartim la seva creu i la seva resurrecció.

Cada dia de Pasqua Jove ofereix moments de vivència, de reflexió, de celebració i de projecció. Aportem noves idees a l'acció transformadora, coneixem testimonis personals, ens emocionem amb les vivències de servei, de creativitat personal o grupal, ens sentim en comunitat cristiana que canta, dansa, prega, fa festa!

Et convidem a participar amb el vostre grup en la trobada de la Pasqua de les Avellanes. Aquesta iniciativa, promoguda pels Germans Maristes des de fa 39 anys, és preparada durant tot l’any per un equip de persones que pertanyen a diferents ciutats, moviments, comunitats i parròquies. Tot està pensat per facilitar la trobada personal amb el Déu de Jesús i renovar el compromís per l’Evangeli, des de la pregària, el compartir i la celebració.

La trobada comença DIJOUS SANT, abans de les 12.30 h. Acaba el DIUMENGE DE PASQUA havent dinat. És al Monestir de Sta. Maria de Bellpuig de les Avellanes (la Noguera), dels germans maristes.
Ens hi trobem joves a partir de 17 anys que hem fet tot un procés de preparació per a la vivència d’aquests dies a través de les trameses i del propi camí personal i en grup.

Entra a la web de la Pasqua: http://www.maristes.cat/pasqua/avellanes

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting