Acompanyament


Acompanyament de la vida


Què s’ofereix?
Poder parlar periòdicament amb una persona adulta amb la finalitat de contrastar el que vius i penses per créixer en la vida.

En quins àmbits?
Cadascú al voler viure un acompanyament tria els àmbits en els quals vol ser acompanyat. Aquests són:

  • pedagògic (la feina de monitor/a amb els infants i adolescents)
  • la manera de ser (la personalitat, l’autoestima, les relacions, el caràcter, com viure els estudis i/o el treball...)
  • religiós (el camí de plantejament o descoberta d’aspectes religiosos cristians)
  • vocacional (què fer amb la meva vida, les meves opcions de futur: professió, estudis, parella, opcions de vida religiosa, voluntariat/ cooperant...)

Els aspectes propis d’atenció psicològica o d’altres àmbits més específics no són els que corresponen a aquest tipus d’acompanyament.

Per què acompanyament?
Tenir una persona de més edat que tu que t’escolti i pugui indicar-te aspectes per poder treballar-los personalment és una oportunitat que ens fa madurar, relativitzar punts de vista personals i plantejar-nos fites en la vida per poder ser més feliços.
Els amics, la colla, el grup de monitors, la família segur que ens ajuden i molt. Però aquestes estones de diàleg amb algú des de la perspectiva de l’acompanyament ens aporten nous horitzons en la vida des de l’àmbit que un desitja tractar (pedagògic, manera de ser, religiós, vocacional). Els aspectes parlats són els que desitja la persona que és acompanyada respectant totalment la seva intimitat.

Com es fa?
Amb una trobada - entrevista d’una periodicitat mensual (aproximadament) amb un/a acompanyant de l’àmbit marista (equip de pastoral i altres persones que han fet cursos d’acompanyament i que s’ofereixen per aquest servei) . El període mínim recomanable és d’un any.

Com demanar-ho?
Posa't en contacte amb G. Ramon Rúbies (equip de pastoral marista)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la - 934908146
Exposant la classe d’acompanyament que un desitja per determinar, segons el lloc on viu i/o resideix i les seves preferències, la persona que pot fer aquest acompanyament.

 

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting