Avellanes DO

 

AVELLANES, D.O.Joc de pistes, cercar el tresor amagat

La nostra societat tecnològica amb presses i neguits, ens va acostumant a allò “d´arribar i moldre”… L´espiritualitat però, és un camí diferent a les presses i neguits… de fet, és el camí que ens condueix al “tresor amagat”; al que no és fàcil trobar o no sabem com buscar-lo.

“... Amb el Regne del cel passa com amb un tresor amagat en un camp: l´home que el troba el torna a amagar i, ple de joia, se´n va a vendre tot el que té i compra aquell camp...” (Mt. 13, 44)

Trobar un tresor era el somni de moltes persones en temps passats. En una època en què no hi havia bancs, ni caixes fortes, amagar sota terra la pròpia fortuna era l’únic recurs segur. Els “buscadors de tresors” és confiaven molt a la sort i a alguns senyals que sabien interpretar...

Tots nosaltres estem rodejats de “tresors amagats”, dintre nostre, en els propis sentiments, en la natura, en la relació amb els altres, i fins i tot en el camí de la fe. I com als temps antics, no ens és fàcil trobar-los...

Aquestes jornades del D.O. AVELLANES, 2014, ens hi volen ajudar. Per tal són una proposta nova, una mena de “JOC DE PISTES” de senyals des de la vida, la història, el món, la natura, els sentiments, la profunditat del propi jo i personalitat, que ens aniran apropant al veritable tresor amagat que tantes vegades som nosaltres mateixos. Pistes que ens duran també al Regne de Déu, de l´Evangeli i de Jesús, que és el tresor pel qual sí val la pena “apostar-hi fort”.

Més informació i inscripcions a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 


1. El tresor de la vida plena
En aquest taller de cap de setmana, pretenem ajudar a  prendre consciència de l’espai “cap endins” i connectar-se amb el guia interior per descobrir i agrair el meravellós  tresor que som i que hi ha a la nostra vida.  Aquesta experiència facilita viure la realitat de cada dia des de dintre cap enfora.  En aquest espai interior descobrim que la vida té color de felicitat i plenitud.
Ho farem a partir de moments de silenci, expressió corporal, espais de meditació, contacte amb la natura. Tot serà un veritable “joc de pistes” per trobar el tresor amagat.
No t’ho perdis. T’esperem.
24-26/01/2014 Animadors: G. Lluís Agustí i Antonieta Capdevila


2. L'enneagrama com a clau per a descobrir el meu tresor
Sempre ensopeguem amb la mateixa pedra, repetim els mateixos errors... Per què? Ens en podem sortir? Tenim qualitats i talents personals. Els sabem aprofitar? L’enneagrama, un mapa de la personalitat, esdevé la clau per a millorar la qualitat de vida, per a desactivar els bloquejos que ens paralitzen, per a resoldre les insatisfaccions personals, per a construir una manera de viure més amorosa i lliure. Sense descobrir la pròpia veritat és impossible. La descoberta es converteix en un moment màgic, que impulsa a la transformació personal. Un pont entre la tradició dels monjos i els temps moderns que vivim. Un pont entre la psicologia i l’espiritualitat. S’utilitza un mètode vivencial. Explicacions teòriques, exercicis pràctics i treballs individuals i en grup.
25-27/04/2014 Animador: G. Lluís Serra


3. El tresor de la comunió amb un mateix, amb Déu i la natura
En un món que ens promet tan fàcilment i a toc de tambor publicitari, benestar, èxit i felicitat a dojo... ens podem deixar portar d´uns “reclams” que ens enlluernen. Tinc capacitat per a discernir la veritat, la joia, la maduresa...? On s´hi troba tot això...? Amb aquest itinerari, a manera de “joc de pistes”, t´oferim la possibilitat de descobrir “tresors”, desconeguts que estan però, molt i molt a prop teu, en tu mateix. Tresors de vida... que t´ajudaran a sortir de la rutina i la frustració. És un viatge que cal fer, unes pistes que cal trobar i seguir. Vine i descobreix quin és el TEU TRESOR i ON ESTÀ AMAGAT!
23-25/05/2014 Animadora: G. Isidoro García


Descarrega't el díptic informatiu en pdf

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting