Ressons del cap de setmana de pregària 28 de febrer- 1 de març

No és tan complicat: som nosaltres qui ens ho posem difícil. Vam aterrar, van posar-nos una llibreta i un bolígraf entre les mans i ens van deixar mitja hora per abocar-hi com estavem. Silenci i un paper on retratar qui érem en aquell moment. La resta del cap de setmana va servir per anar més al fons d'aquest pou que som les persones, però el resum del que signifiquen aquests moments de recés va ser l'estona inicial. Una estona, uns dies, per a nosaltres.
Pau Farràs


El dia a dia, la rutina, el soroll del carrer i el meu soroll interior em descarreguen les piles.Un cap de setmana d'interioritat a Avellanes, em dóna l'oportunitat de poder trobar temps i espai en què puc centrar-me en mi, retrobar-me i escoltar tot allò que el soroll del dia a dia no em deixa sentir. Aquests moments, de silenci i pregària, són el motor que m'engega i em carrega les piles, recordant-me que compartir la vida amb el que som i tenim és viure-la.
Sílvia Gómez Barrio


El cap de setmana d'interioritat va ser una experiència novedosa altre cop. Una trobada d'aprofundiment personal compartida en una comunitat inquieta, en camí, en un espai privilegiat.
Aquest cap de setmana ha suposat l'oportunitat de visitar les coves del Sant Cap i de visitar la Verge del Puig amb tranquil·litat i compartir fragments de la Bíblia en actitud d'obertura i curiositat. Ha estat, a més, un tastet de diferents maneres de pregar (la llibreta, pregària de Taizé, la missa amb les comunitats del Monestir...), que enriqueixen la meva experiència.
En resum, una passa més en aquest camí de creixement en la fe que compartim els i les joves de la FAJMACOR, i per la qual hem d'estar agraïts als germans Ramon Rúbies i Josep Antoni Molina.
Dani Farràs


 

El cap de setmana d'interioritat van ser uns dies per aturar-me i posar una mica d'ordre al meu dia a dia. Trobar-me, connectar amb mi mateixa i poder-ho compartir amb el meu grup de vivència. També un espai de pregària per a poder viure unes estones de connexió amb el teu interior, i que millor que al paradís de les Avellanes!
Èlia Blanes


Per mi el cap de setmana d'Interioritat va suposar una aturada del temps per endinsar-me en els meus pensaments, sensacions i sentiments i poder tornar a la meva vida diària amb més força, energia i claredat. Tot i que va ser un cap de setmana en companyia, crec que tots vàrem trobar l'espai i el moment per interioritzar i pregar amb nosaltres mateixos.
Cinta Lleixà


En aquest cap de setmana hem tingut temps d'entrar en nosaltres obrint les nostres portes interiors. Aprofitant també el compartir dels companys hem pogut adonar-nos d'aquelles portes que no sabem ni que hi són o que fa molt de temps que tenim tancades i oblidades. Un cop més hem pogut empapar-nos del meravellós entorn de Les Avellanes i gaudir dels seus orígens al sorprenent Bellpuig Vell.
Cristina Capdevila i Pepu Ferrer

 

+ fotos del cap de setmana

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting