Trobada Formativa FAJMACOR 29-30 novembre 2014

 

   

El dissabte 29 i el diumenge 30 de novembre va tenir lloc la trobada formativa de FAJMACOR a la casa marista de Llinars del Vallès. Malgrat la pluja, tots els animadors i animadores de les diferents associacions juvenils Mà Oberta-Cor Obert d’arreu de Catalunya es varen trobar per aprofundir diferents aspectes tant per al seu propi creixement com a persones com per poder aprendre noves eines per tal de treballar amb els infants i joves de cada associació.

Dissabte al matí els animadors van treballar per branques diferents temes relacionats amb l’animació i l’acompanyament dels infants i joves dels diferents grups d’e dat (eixos d’animació marista, actituds del monitor, aprenentatge servei i el treball educatiu amb adolescents). La tarda la vam dedicar per complet al treball de la identitat de FAJMACOR aprofundint en els referents que sostenen aquesta identitat: Jesús, Maria, Marcel·lí i la pregària. Al vespre vam compartir una celebració molt viscuda per part de tots, i vam acabar el dia amb un joc i una pregària de comiat del dia. Diumenge al matí cada animador va poder triar un taller d’aprofundiment en algun tema monogràfic (excursionisme, animació, educació per la solidaritat i el desenvolupament en el lleure, monitors nous, manualitats i com arribar als joves amb els mitjans actuals).

Durant els dos dies es va viure una trobada amb un caliu molt especial entre els animadors i animadores de les diferents associacions. Donem les gràcies de tot cor als profes que van guiar els diferents tallers, així com per l’acollida de la casa de Llinars.

 

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting