Activitats i propostes d'estiu 2014

 

Descarrega't el pdf

Què fas aquest estiu?

Et proposem tot un seguit d’experiències per a tu. Tens un ventall d’oportunitats per compartir el teu estiu. Pots fer-ho donant uns dies per als altres, especialment infants i joves, dedicant un temps per la teva formació com a animador/monitor, o també passant uns dies per la natura amb altres joves... Si tens alguna inquietud i en vols més informació truca al 93 490 81 46 o escriu un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 


 

Voluntariat als casals d'estiu de les Obres Socials Maristes

Casal d’estiu “Saó” al Prat de Llobregat

Organitza: Associació SAÓ-Prat
Tasques
: Ajudant de monitors en les tasques del casal on assisteixen infants i adolescents en risc d’exclusió social.
Condicions
: Edat mínima: 18 anys. Tenir ganes de noves experiències i reptes gratificadors.
Dates
: Mesos de juliol i agost, fins al 10 de setembre.
Contacte: Isabel Vázquez 670576416 Tel. 93 479 23 78 (horari: dilluns i dimecres de 9.00 a 13.00 i dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16,00 a 19,30 h)
A/eAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Casals d’estiu”Rialles i més”, “Rialles per tothom” i “Rialles non stop” a Santa Coloma de Gramenet

Organitza: Centre Obert Rialles
Responsables
: Equip educatiu del Centre Obert Rialles
Tasques:
Suport a la tasca dels educadors en el casal d’estiu per infants amb discapacitat
Condicions:
Persones a partir de 18 anys amb inquietuds educatives pel treball en medi obert, especialment amb col·lectius d’infants i joves en situació de vulnerabilitat i risc social des del 3 fins els 18 anys. També persones amb especial inquietud i experiència amb col·lectius amb diversitat funcional
Dates:

“Rialles i més”: del 30 de juny al 25 de juliol
“Rialles per tothom”: del 25 de juny al 25 de juliol
“Rialles non stop”: del 4 d’agost al 29 d’agost
Contacte:
Pepa González Lara Tel.: 93 392 93 90.
A/e:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Casal d'estiu "Pas a Pas" a Lleida

Organitza: Centre Obert Pas a Pas
Tasques:
Activitats lúdic – esportives per infants de 6 a 12 anys del barri de la Mariola de Lleida.
Colònies per infants de 6 a 12 anys del barri de la Mariola de Lleida
Condicions:
edat: majors de 18 anys
Dates:
Colònies: de 1 de juliol al 4 de juliol
Casal d’estiu: del 7 de juliol al 29 d’Agost de Dilluns a divendres en horari de matí.
Contacte:
Anna Clotet Tel.: 973590725 - 670550811
A/e:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Casal d'estiu "Centre Obert Calidoscopi" a Lleida

Organitza: Centre Obert Calidoscopi
Tasques:
Activitats lúdic – esportives per adolescents de 13 a 17 anys del barri de la Mariola de Lleida.
Colònies per adolescents de 13 a 17 anys del barri de la Mariola de Lleida.
Condicions:
edat: a partir de 20 anys
Dates:
Colònies: de 1 de juliol al 4 de juliol
Casal d’estiu: del 7 de juliol al 31 de juliol, de Dilluns a divendres en horari de matí.
Contacte:
Anna Clotet Tel.: 973590725 - 670550811
A/e:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Casal d'estiu al barri del Pinar de Rubí

Organitza: Associació Compartir - Grup Social Marista.
Tasques
: Casal d’estiu amb infants que assisteixen al Centre Obert durant el curs escolar (nois i noies gitanos, marroquins i paios). L’horari dels infants és de 10:00 a 14:00. Les activitats es realitzaran a les instal·lacions del Centre Compartir (al barri de “El Pinar” de Rubí), tret de les excursions, sortides a la platja o de les activitats esportives.
Condicions
: edat mínima: 17 anys
Dates
: Juliol: Del 1 al 31 Agost: Del 4 al 29
Contacte
: Josep Maria Prats. Tel.: 93 697 44 00 / 670 550 199
A/e
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Casal d'estiu "Gòtic Casal" a Ciutat Vella

Organitza: Centre Obert Compartir
Tasques:
Recolzament els educadors/es  dels  grup d’infants de 3 a 12 anys. Acompanyament a les excursions, dinamització de activitats exteriors, tallers, ...
Condicions
edat mínima 17 anys, i continuïtat d’una setmana en horari de 9h a 14h
Dates:
1a setmana del 30 de juny al  4 de juliol.
2a setmana del 7 al 11 de juliol
3a setmana del 14 al 18 de juliol
4a setmana  del 28 de juliol al 1 d’agost
5a setmana de 4   al 8 d’agost
6a setmana del 11 al 14  d’agost
Contacte:
Marta Ríos. Tel.: 93 315 15 08 / 670 550 386.
A/e:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Activitats d'estiu a La Llar, Igualada

Organitza: CRAE La Llar, Igualada
Tasques:
Participar en activitats de les colònies d’estiu
Condicions
a partir de 25 anys
Dates:
18 al 21 d’agost a Llinars del Vallès
Contacte:
Francesc Elías Gálvez
A/e:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 


 

 


 

Altres activitats

Setmana a Taizé (17-24 d'agost)


Des de la coordinadora de Joves Maristes us animem a participar d’una experiència de comunió i fraternitat en la que compartirem la vida i la fe amb persones d’altres països.
Taizé és una comunitat ecumènica i internacional situada al nord-est de França. Des de fa més de 50 anys la reconciliació, la pregària, la trobada d’un mateix, amb els altres i amb Déu són viscudes pels joves d’una manera senzilla, serena i molt autèntica. Els cants contemplatius, la paraula de Déu, el silenci, la convivència i el treball de grup són aspectes que caracteritzen les estades a Taizé. L’estada i l’allotjament és en condicions de certa austeritat i es col·labora en els serveis necessaris de la comunitat.
Informació: Coordinadora de Joves Maristes. Jose Molina ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) i Pere Joan Falcó ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )

 

Trobada d'animadors maristes (3-9 d'agost)

Trobada d'animadors/es de les diferents províncies maristes d'Espanya a Fuenteheridos (Huelva).

Per animadors/es del Centre Marista d'eScoltes (CMS) i de la Federació d'Associacions Juvenils Mà Oberta-Cor Obert (FAJMACOR).

Uns dies per compartir amb altres animadors de les diferents províncies maristes sobre l'essència del ser animador marista avui. La gtrobada combina diferents moments de grup, personals i de lleure. Està coordinat i animat pels mateixos animadors (Comissió Permanent d'Animadors-CPA)

Contacte: Mariona Abad ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) del CMS i Cinta Lleixà ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) de FAJMACOR.

 

 

Colònies Nen Déu (2-11 d'agost)

Les colònies del Nen Déu són uns dies d'il·lusió, de servei, d'estimació, de complicitat, de somriures... uns dies de felicitat. Compartint amb els nois i noies del Col•legi Nen Déu de Barcelona i el taller Virgen de la Alegría de Tiana; ambdós pertanyen a Institut de les Germanes Franciscanes dels Sagrats Cors.

Lloc: Llinars del Vallès

Contacte: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la (G. Pere Castanyé).

 

 

Cursos de monitors i directors de lleure. ESCOLA MIRALL

Cursos de monitors (19-30 d’agost): del 19 al 27 d'agost a Barcelona (Casal d’entitats Marista) i del 28 al 30 a la casa Marista de Llinars del Vallès.

Curs de directors: Del 3 al 7 de setembre, del 12 al 14 de setembre, 21 i 22 de setembre i 4 i 5 d’octubre a Lleida (Col·legi Maristes Montserrat).

Més informació i inscripció dels cursos a: www.mirall.cat i Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la (Raül Cabús).

 

 

 

Introducció a la solidaritat internacional (ISI)-Camps de treball missió SED

ISI és una experiència formativa que l'ONGD SED ofereix a les persones amb experiència de voluntariat a casa nostra i que ara volen apropar-se al SUD des d'una comunitat cristiana que viu inserida en un projecte de dedicació als altres. Aquesta experiència vol ser un pas més en el creixement personal i en la presa d'opcions en clau de solidaritat. Vol ser un apropament respectuós a la gent i a la cultura del Sud des de l'amistat. Un compartir la convivència diària, on ambdues parts ens coneguem i aprenguem l'una de l'altra.

Durant els mesos de juliol i agost 16 joves participaran en tres camps-missió al Paraguai i un a República Centreafricana.

Més informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la (Àngel Domingo)

 

 

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting