SETMANA A TAIZÉ (17-24 d'Agost de2014)Des de la coordinadora de Joves Maristes us animem a participar d’una experiència de comunió i fraternitat en la que compartirem la vida i la fe amb persones d’altres països.

Taizé és una comunitat ecumènica i internacional situada al nord-est de França. Des de fa més de 50 anys la reconciliació, la pregària, la trobada d’un mateix, amb els altres i amb Déu són viscudes pels joves d’una manera senzilla, serena i molt autèntica. Els cants contemplatius, la paraula de Déu, el silenci, la convivència i el treball de grup són aspectes que caracteritzen les estades a Taizé. L’estada i l’allotjament és en condicions de certa austeritat i es col·labora en els serveis necessaris de la comunitat. Les despeses de viatge i estada seran al voltant de 150 euros.

Si estàs interessat/a fes-nos arribar aquesta pre-inscripció al Casal Marista o escriu un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la abans del dia 15 de maig (des de la comunitat de Taizé han de saber quants serem amb molta antelació).

Com a concepte de pre-inscripció fes un ingrés de 50 euros a aquest número de compte indicant el teu nom i cognoms: ES61 2100 5000 5502 0006 3424

Pots trobar més informació a: http://www.taize.fr/

Descarrega't la preinscripció en pdf

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting