XXIena Assemblea General de la Federació d'Associacions Juvenils Mà Oberta-Cor Obert

El passat diumenge 19 de gener al col·legi Maristes Montserrat de Lleida s’ha dut a terme la XXIena Assemblea General de la Federació d’Associacions Juvenils Mà Oberta- Cor Obert de Catalunya.

Ens hem trobat al voltant de 30 animadors/es com a representants de les diferents associacions Mà Obert-Cor Obert de les escoles maristes. L’Assemblea és un moment molt important de participació ja que, a més de valorar i fer balanç de la marxa i la vitalitat de FAJMACOR es renova la junta directiva i s’aproven els pressupostos i el pla d’acció de la Federació per a l’any 2014.

La proposta de l’Assemblea per formar part de la junta directiva és la següent: Dani Farràs (president de la Federació), Pere Joan Falcó (vicepresident i representant d’Ajmacor Sants-Les Corts), Pau Manent (tresorer i representant d’Ajmacor Badalona), Laia Jiménez (secretària i representant d’Ajmacor Immaculada), Isabel Giles (representat d’Ajmacor Lleida), Anna Pinya (representant d’Ajmacor Valldemia), i Ramon Rúbies (assessor). També en formen part els coordinadors i assessors de les diferents branques: Núria Vela i Toni Reche (grumets), David Panella i Laura Ruiz (Ulls Oberts), Marc Guillén i Lara Aragonés (Mà Oberta), Elena Ferré i Jordi Abàs (Cor Obert 1-2), Anna Pinya i Eduard Olivé (Cor Obert 3-4) i Pere Joan Falcó i Jose Molina (joves).

Al final de l’Assemblea es va agrair molt especialment la tasca dels animadors/es que deixen el servei de la Junta Directiva: la Laura Luna que deixa el servei de vicepresidència i la Carla Sánchez que deixa el servei de secretaria. A tots dos se’ls va agrair de tot cor el servei a la federació i l’estimació per fajmacor, pels animadors i animadores i pels infants i joves que han acompanyat al llarg d’aquests anys.

Tota l’Assemblea es va desenvolupar en un clima participatiu i de diàleg. Cal destacar la il·lusió de tots els animadors/es per continuar engrescats en la tasca d’educació de molts infants i joves i el compromís d’ajudar a construir persones més lliures, fraternes, solidaries i filles de Déu.

Després de l’assemblea es va compartir el dinar amb tots els intendents i el cuiner del Campament de l’estiu passat.

Moltes gràcies i enhorabona a tots.

La Junta Directiva de FAJMACOR

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting