XLa Assemblea Ordinària del CMS

Els monitors i monitores de tots els agrupaments del CMS es van trobar el passat diumenge 12 de gener al col·legi Maristes La Immaculada per dur a terme la XLa Assemblea General Ordinària.

L’assemblea serveix per veure el rumb de tots els agrupaments, per revisar les activitats comunes que es realitzen, per revisar el balanç de l’últim any viscut, per pressupostar el nou any i per escollir la junta directiva.

Aquesta assemblea afegia un component especial.  Després d’un llarg treball que es va iniciar l’any 2010, finalment, s’ha aprovat per majoria absoluta el nou Projecte Educatiu del CMS. La branca de Ròvers necessitava una renovació en el seu projecte, i amb l’esforç de tots els agrupaments, finalment s’ha pogut traçar un camí comú per als joves escoltes. De ben segur que amb un Projecte Educatiu més clar i més ambiciós aquesta branca creixerà en qualitat i en aprofundiment.

Alguns membres de la junta directiva acabaven el seu bienni. Hi ha hagut relleu en la vocalia de Castors i Llúdrigues, en la vocalia de Ràngers i Guies,  en la vocalia de Ròvers i en el càrrec de Presidència. Després de l’Assemblea han acabat el seu servei a la junta l’Agnès Gabarra (vocal de Castors i Llúdrigues), l’August Jutglar (vocal de Ràngers i Guies), en Jose Marco (vocal de Róvers) i en Raül Cabús (President).

La nova junta directiva ha quedat confegida de la següent manera:

Marc Segura – PRESIDENT

Aitor López – SECRETARI

Aleix Mercadal – ADMINISTRADOR

Ramon Rúbies – ASSESSOR

David Mateu – VOCALIA CASTORS I LLÚDRIGUES

Àlex González – VOCALIA LLOPS I DAINES

Gemma Pérez – VOCALIA RÀNGERS I GUIES

Marc Ràmia – VOCALIA PIONERS I CARAVEL·LES

Aaron Sarrià – VOCALIA RÒVERS

Durant l’assemblea s’ha agraït el treball i servei dels membres de la junta que acaben el seu servei. La nova junta comença el seu camí amb molta il·lusió i amb noves idees per a seguir realitzant la tasca al costat dels vuit agrupaments que conformen el CMS.

Un any més , vuit agrupaments s’engresquen a anar contracorrent i educar en uns valors en els que creuen fermament, inspirats per Marcel·lí Champagnat i Baden Powell. Més de mil escoltes gaudeixen dissabte rere dissabte, excursió rere excursió, campament rere campament, pasqua rere pasqua, i tot això gràcies als monitores i monitores que estan al seu costat amb el seu millor servei.

Sempre a punt!

Els monitors i monitores del CMS votant en un moment de l'Assemblea. 

 

Fotografia de traspàs de la Junta Directiva. 

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting