1.  
 2. Publicaciones recientes de otros en Maristes en xarxaVer todos
  •  L'acte de la rebuda de la Llum de la Pau d'aquest any serà el proper 16 de desembre, a Girona. Hi sou totes i tots convidats!
    31 de octubre de 2012 a la(s) 11:51
   
 3. Me gustaVer todos
 4. MARXA DE NADAL 2013
  “Als homes i dones ens continua semblant tot això, massa bonic com per a ser de
  debò. Un Déu fet carn, identificat amb la nostra realitat, respirant el nostre aire i patint els nostres problemes.
  I continuem buscant a Déu allà a dalt, quan està aquí a baix a la terra. I continuem perseguint-lo a fora, sense acollir-lo amb fe al nostre interior. Hem de creure amb força que després del primer Nadal, a Déu només el podem trobar amb les persones i entre les persones.
  Déu ha baixat al profund de la nostra existència, s’ha encarnat en un cos humà, cerca acollida entre nosaltres, li obrim les portes?
  Si Déu ha volgut ser persona, val la pena ser persona i fer camí junt amb els altres per a construir la fraternitat, la justícia i l’AMOR i ser com Jesús de Natzaret persones que volen SER més que tenir, joves que volen comprometre’s, tot i les dificultats, en la construcció d’una humanitat nova als nostre entorn quotidià”.
 5. Demà tenim el Concert de Nadal del grup de Gospel Marista GM 6,25!
  Serà a les 19.00h a l'escola de Sants-Les Corts (C/Vallespir, 160)
  No t'ho perdis!
 6. Nadal diferent, Nadal conscient.
  Vols felicitar el Nadal a les persones estimades d’una manera que no els deixarà indiferents? Vols que les persones del teu voltant siguin conscients de la realitat d’arreu del món? Aconsegueix les postals de Nadal de SED i felicita a la teva gent de manera diferent. Posa’t en contacte amb nosaltres!
 7. http://goo.gl/ETfNKb Nou butlletí enxarxa't amb informacions i propostes per aquest advent que ens prepara al Nadal!
 8. http://goo.gl/hgrg2P MARXA DE NADAL 2013
  “Doncs sí, ja hi tornem a ser!!!...ja ha arribat el desembre, el calendari torna a estar al final i tots els estímuls exteriors ens recorden que s’apropa el NADAL, les llums dels carrers, el calenda...Ver más
 9. Una proposta per aquest divendres dia 29 de novembre a les 20:00 a la parròquia de Sta Ana de Barcelona. Festival Multiart amb Kairoi i Canta la teva Fe.
 10. Un cop més, des de la delegació catalana, llançem la campanya ISI (Instroducció a la Solidaritat Internacional). Encara no sabeu què és? ISI és una experiència formativa que l’ONGD SED ofereix a les persones amb experiència de voluntariat a...Ver más
 11. http://goo.gl/IN2QYp Testimoni del G. Xavier Bometon a @signesdelstemps sobre la realitat de Bangladesh i la presència marista en aquest país de l'Àsia. Amb Maria, sortiu de pressa vers una nova terra!
 12. If not you... who? If not now... When? Evangelitzar és educar estimant! Fem viu el somni de Marcell·lí. Gràcies a tots i totes per aquest cap de setmana compartint vida, il·lusió i compromís!
 13. Fotos de la trobada de monitors nous CMS i FAJMACOR que s'ha dut a terme a Rubí. Hem compartit els somnis de començar l'aventura de ser animadors maristes, d'educar en el lleure a l'estil de Champagnat. Benvinguts i benvingudes! Que tingueu un bon camí! Recordeu: Per educar cal estimar!