Llum de la pau 2013. Drets per la pau

Aquest any ens volem posar drets per la pau; volem aixecar-nos i no quedar-nos quiets davant de totes les injustícies del món. Al mateix temps, volem reivindicar aquells drets fonamentals de la persona humana que, un cop adquirits, la porten a viure en pau. El dia 10 de desembre farà 65 anys que va aparèixer la Declaració Universal dels Drets Humans. Tant de bo que ja la poguéssim jubilar! Això voldria dir que en aquests anys s’ha aconseguit que el món sigui més just per a tothom...

Però per desgràcia encara li queda moltíssima feina per fer. Avui en dia, milions de persones veuen com aquests drets els són negats una i altra vegada, impedint d’aquesta manera que puguin tenir no només una vida en pau, també una vida digna de ser viscuda. És per això que volem i ens posarem drets, per deixar sentir les nostres veus des de tots els agrupaments, esplais, escoles, etc. aprenent dels que ja s’han posat drets abans que nosaltres, ajuntant les nostres accions a les seves per tal de, com sempre diem, deixar el món una mica millor de com l’hem trobat.

L'acte de rebuda de la llum de la pau a Barcelona serà el diumenge 15 de desembre a les 17.00 a la Plaça Bonet i Muixi (davant la Parròquia de Santa Maria de Sants).

Descarrega't els materials de la llum de la pau 2013

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting