VII Trobada Marista 24 de novembre

El proper diumenge 24 de novembre celebrarem a Llinars la setena Trobada general de germans, laiques i laics maristes de Catalunya, en la qual tots i totes esteu convidats a participar. Ens agradaria molt que ens hi poguéssiu acompanyar!

Aquest moment de l’any és un espai de referència en el qual tots els qui vivim el carisma marista podem compartir, celebrar, explicar-nos coses, desvetllar intuïcions, sentir-nos família marista i ajudar-nos a seguir avançant. Des de la teva realitat, per senzilla que sigui, ets testimoni de vida marista i ens enriqueix a tots.

Durant el matí les activitats ens connectaran amb l’actualitat del laïcat a la nostra província. Hi haurà moment per als testimoniatges, l’escolta, el diàleg i finalment celebrarem plegats l’eucaristia.

Aspectes pràctics:

-         Iniciarem la jornada a les 10 del matí. Calculeu d’arribar-hi una miqueta abans per poder començar a l’hora.

-         Cal que cadascú es porti el dinar i alguna cosa per compartir amb la resta.

-         El final de la jornada està previst cap a les 16.30 h.

-         Tindrem servei de cangur per als nens i nenes de 3 a 10 anys, perquè els qui tingueu fills també pugueu gaudir d’aquesta trobada.

-         Per a l’ús de la casa i per a altres despeses d’organització us demanem la col·laboració econòmica de 6 € per adult.

Com us hi podeu apuntar?

Per preveure quants serem és necessari que feu aquest senzill pas: envieu un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , com a molt tard el 18 de novembre, indicant-hi:

-         Nom i cognoms dels qui hi vindreu.

-         Nom dels nens i nenes que portareu i la seva edat.

-         Lloc marista de referència.

Moltes gràcies! Esperem veure’ns ben aviat i gaudir d’una jornada de germanor i de festa!

Equip Enllaç - Catalunya

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting