Trobada d'animadors nous CMS-FAJMACOR

8

 

El passat diumenge 27 d’octubre vam reunir-nos al Col·legi Maristes Rubí un centenar d’animadors dels moviments juvenils maristes CMS i Fajmacor. En aquesta trobada varen tenir la oportunitat de participar els animadors i animadores que tot just acaben de començar enguany la tasca d’educadors en el lleure a les seves entitats. Aquests van estar acompanyats pels coordinadors/es dels agrupaments i els presidents/es de les associacions. També hi van participar monitors i monitores que ja tenen certa trajectòria en aquest món.

La jornada va ser una bona excusa per a poder-se conèixer abans de les trobades conjuntes i per entendre una mica més l’àmbit de la Pastoral Juvenil Marista on tot just han començat a fer les seves primeres passes com a monitors/es. Vam tenir la oportunitat de compartir experiències i de valorar la importància de l’educació en el lleure; al voltant del nostre referent educatiu: Marcel·lí Champagnat.

Després de tot un dia de vivència compartida, els monitors i monitores vam marxar amb la motxilla plena d’il·lusions i motivacions per a poder sembrar esperança aquest nou curs que acaba de començar!

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting