Mirant a fons! Pasqua de les Avellanes 2013

La Pasqua 2013 ja està en marxa! Mirant a fons
El lema que aquest any acompanyarà la preparació i la celebració de la Pasqua 2013 és: Mirant a fons.
Ben aviat us compartirem el Document Marc i la primera tramesa per iniciar-ne la preparació.

40ena edició de la Pasqua de les Avellanes
La Pasqua és una trobada de persones que volen aprendre a viure “mirant a fons”. Celebrar la trobada és important. Com diu Pere Casaldàliga: “Tota la nostra vida hauria de ser una trobada, encontre, trobar-nos amb nosaltres mateixos, trobar-nos amb el proïsme, trobar-nos amb la natura, trobar-nos amb Déu…” L’edició del 2013 serà la 40ena vegada que Les Avellanes acull un bon grup de joves per viure i celebrar la Pasqua. Al llarg d’aquests anys molts joves han aprés a viure “mirant a fons” a l’estil de Jesús. Ara aquesta invitació és per a tu! Estàs convidat/da a venir a la “trobada” de la Pasqua de les Avellanes, a compartir les teves inquietuds, allò que vius i et fa viure. Aquests quatre dies a les Avellanes poden ser una experiència diferent al que vius en el teu dia a dia.

L'equip de Pasqua ha pensat tot un seguit d'iniciatives per recordar aquests 40 anys de Pasqua a més de la preparació pròpia de la Pasqua 2013 amb el lema Mirant a fons.

La Pasqua a la xarxa
- Twitter: Ens pots seguir al compte de twitter @pasquavellanes amb dos hashtags: #pasqua40anys i #pasquavellanes2013.
- Facebook: Pots seguir aquest enllaç del facebook, fer-te amic/a de la Pasqua i deixar-hi la teva aportació.
Totes les novetats sobre la Pasqua les trobaràs també a la pàgina de la pasqua www.maristes.org/pasqua/avellanes i a www.maristesenxarxa.cat.Dóna el teu testimoni de la vivència de la Pasqua
Si has participat a la Pasquaal llarg d'aquests 40 anys, si ha estat important per a tu per la teva vivència, per la teva fe, pel teu compromís... Dóna el teu testimoni (màxim 600 caràcters amb espais). Amb tots els testimonis volem fer-ne una publicació perquè també pugui servir a moltes altres persones. Envia'ns un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  i adjunta una foto actual o d'alguna pasqua a la que vas participar.

 

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting