Marxa de Nadal 2012

    

Barcelona, divendres 14 de desembre, Centre Compartir Ciutat Vella, C/Rull 9… a la Marxa de Nadal del 2012 hem compartit la vida, la llum, l’esperança i el compromís d’estimar sempre més. Prop de quaranta joves, animadors/es maristes en la seva majoria, hem obert les portes al Nadal fent camí pel Cor de Barcelona.

Ens hem sentit tocats i interpel·lats per diferents Nadals, pels testimonis de servei i presència entre gent que viu moltes dificultats materials i existencials: el menjador de Mare Teresa, el Lloc de la Dona, la Fundació Arrels, el Centre Compartir Ciutat Vella…les paraules i sobretot el testimoniatge de vida d’en Cres, la Mari Cruz, la Ressu, l’Estrella, l’Helena Bové…ens han ajudat a atrevir-nos a mirar més enllà de la nostra pròpia parcel·la i a ser conscients que el Nadal de Jesús, el de l’evangeli, es viu donant-se i servint.

El diàleg mentre hem fet camí, el compartir des del més trivial fins allò més profund, l’escoltar el primer Nadal, el valorar què volem oferir i què rebutgem d’aquest temps tan important però tant manipulat a l’hora, ens ha centrat per poder fixar bé la mirada en l’essencial. Hem pregat sentint-nos molt en comunió els uns amb els altres, ens hem fet conscients que volem viure un Nadal sabent que és encarnació de l’amor de Déu en nosaltres i els altres, ell va voler ser persona en Jesús de Natzaret, nosaltres volem també humanitzar la humanitat, és a dir continuar fent vida el projecte del Regne de Jesús en el nostre propi entorn… Fer la darrera part a la sala Germà Maine va ser un plus a la celebració.

…i en sortir per la porta del Centre Compartir del C/Rull 9, a les 1:10h ho vam fer feliços de saber que tot i les dificultats és possible caminar, créixer, construir, compartir i fer vida el que havíem celebrat, escoltat, reflexionat… NOMÉS DES DE LA BONDAT!!!.

Val la pena destacar que hi hagi joves avui que dediquin al seu temps a aquests tipus de Marxa, tot i que tinguin molta Marxa i els agradi, com és lògic, anar de Marxa.

Que el petit de Betlem ens faci costat…BON NADAL, BONA ENCARNACIÓ!!!

Aquí et pots descarregar els textos que vam ajudar a motivar la marxa de Nadal. Es tracta d'un recull de diferents reflexions al voltant de Nadal.

   

 

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting