Trobada formativa de FAJMACOR

Dissabte 17 i diumenge 18 de novembre va tenir lloc la Trobada Formativa de FAJMACOR a la casa marista de Llinars del Vallès. Tots els animadors i animadores de les diferents associacions juvenils Mà Oberta / Cor Obert d’arreu de Catalunya es varen trobar per aprofundir diferents aspectes tant per al seu propi creixement com a persones i també per a poder aprendre noves eines per treballar amb els infants i joves de cada associació.

Dissabte al matí els animadors/es van treballar per branques diferents temes relacionats amb l’animació i l’acompanyament dels infants i joves dels diferents grups d’edat (animació, jocs i centres d’interès, psicologia dels adolescents i interioritat i espiritualitat). A la tarda la vam dedicar per complet al treball de la identitat de Fajmacor aprofundint en els quatre pilars del projecte educatiu. Al vespre vam compartir una celebració molt viscuda per part de tots i vam acabar el dia amb el joc de la “partida de Fajmacor”. Diumenge al matí cada animador/a va poder triar un taller d’aprofundiment en algun tema monogràfic (musicoteràpia, cuina, muntatge de campaments i Educació per la solidaritat i el desenvolupament en el lleure).

Durant els dos dies es va viure un caliu molt especial de trobada entre els animadors i animadores de les diferents associacions. Agraïm de tot cor als “profes” que van guiar els diferents tallers així com l’acollida de la casa de Llinars.Fotos de la trobada

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting