VI Trobada Marista 25 de novembre a Llinars del Vallès

 

El proper diumenge 25 de novembre farem a Llinars la sisena trobada general de germans, laiques i laics maristes de Catalunya a la qual hi esteu TOTS i TOTES convidats a participar. Ens agradaria molt que ens hi poguessis acompanyar! (Com d'altres vegades coincideix amb data electoral, però l'experiència ens diu que hi ha temps per a tot!).

Durant el matí farem present l'actualitat del món marista a nivell internacional amb els germans Ernesto Sánchez i Antonio Ramalho, consellers generals. Després compartirem el camí recorregut en el darrer any i veurem les propostes d'enguany. Com sempre, tindrem l'oportunitat de compartir la nostra vivència amb el diàleg, testimoniatges i, finalment, celebrant junts l'eucaristia.

Aquest moment de l'any és un espai de referència en el qual tots els qui vivim el carisma marista podem compartir, celebrar, explicar-nos coses, desvetllar intuïcions, sentir-nos família marista i ajudar-nos a seguir caminant. Des de la teva realitat, per senzilla que sigui, ets testimoni de vida marista i ens enriqueix a tots.


Aspectes pràctics:

Iniciarem la jornada a les 10h.Calculeu d'arribar una miqueta abans per poder començar a l'hora.

Cal que cadascú es porti el dinar i alguna cosa per compartir amb la resta.

El final de la jornada està previst cap a les 16.30h

Comptarem amb servei de canguratge per als nens i nenes de 3 a 10 anys, perquè els qui tingueu fills també pugueu gaudir d'aquesta trobada.

Per l'ús de la casa i per altres despeses d'organització us demanem la col·laboració econòmica de 6€ per adult.

Com apuntar-vos-hi? Per preveure quants serem és necessari que feu aquest senzill pas: envieu un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , el 21 de novembre com a molt tard, indicant:

  • Nom i cognoms dels qui vindreu.
  • Nom dels nens i nenes que portareu i la seva edat
  • Lloc marista de referència.

Fins i tot si no us és possible venir, agrairem un missatge indicant-ho. Moltes gràcies! Esperem veure'ns ben aviat i gaudir d'una jornada de germanor i de festa de la bona!

Descarregar el cartell (pdf)

Equip Enllaç - Catalunya

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting