Activitats i propostes estiu 2012

 


Campaments de FAJMACOR


Ruta jove pel Pirineu (25-28 d'agost)

 

Uns dies de contacte directe amb la natura.

Ruta per algun indret del Pirineu amb altres joves inquiets...
Uns dies de caminar, compartir, esforçar-se, contemplar, somriure, gaudir... uns dies que cal viure'ls!­­­
Informació: Cordinadora de Joves Maristes. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la (Glòria Mascarell)


Ruta-Sender G. Felip (30 de juliol a 5 d'agost)

Ruta seguint el sender "G. Felip Gallifa" i fent nit a l'Alberg "Quatre Vents" (Les Avellanes). El Sender "G. Felip Gallifa" és un recorregut circular pel Montsec, lloc emblemàtic del G. Felip, gran enamorat de la muntanya i de la natura i especialment del Montsec.  En total té una longitud de poc més de 100 km. La ruta es farà en 5 etapes.
La ruta comença el dia 30 de juliol a la tarda a l'Alberg "Quatre Vents" (Les Avellanes) i acabarà el dia 5 d'agost havent dinat.
Del 31 al 4 es farà una etapa del sender cada dia.
Preu: 72 euros.
Si no es vol fer el sender complet, és possible incorporar-se en alguna de les etapes.
Més informació i inscripcions: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  (G. Jordi Llussà)
Informació del Sender G. Felip: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1544710


Trobada d'animadors maristes (3-9 d'agost)

Trobada d’animadors/es de les diferents províncies maristes d’Espanya a Lardero (La Rioja).
Per animadors/es del Centre Marista d’eScoltes (CMS) i de la Federació d’Associacions Juvenils Mà Oberta-Cor Obert (FAJMACOR).
Uns dies per compartir amb altres animadors de les diferents províncies maristes sobre l’essència del ser animador marista avui. La gtrobada combina diferents moments de grup, personals i de lleure. Està coordinat i animat pels mateixos animadors (Comissió Permanent d’Animadors-CPA).

Contacte: Marc Segura ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) del CMS i Andrea Carpintero ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) de FAJMACOR.

 

Colònies Nen Déu (2-11 d'agost)

Les colònies del Nen Déu són uns dies d’il·lusió, de servei, d’estimació, de complicitat, de somriures… uns dies de felicitat. Compartint amb els nois i noies del Col·legi Nen Déu de Barcelona i el taller Virgen de la Alegría de Tiana; ambdós pertanyen a Institut de les Germanes Franciscanes dels Sagrats Cors.
Lloc: Llinars del Vallès
Contacte: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la (G. Pere Castanyé).


 

Cursos de monitors i directors de lleure. ESCOLA MIRALL (16-26 d'agost)

Cursos de monitors/es i directors/es de lleure. Els cursos seran del 16 al 26 d'agost a la casa Marista de Llinars del Vallès.
Més informació i inscripció dels cursos a: www.mirall.cat i Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la (Joan Dalmau).
Descarrega't la informació dels cursos en pdf


Introducció a la solidaritat internacional (ISI)-Camps de treball missió SED

ISI és una experiència formativa que l’ONGD SED ofereix a les persones amb experiència de voluntariat a casa nostra i que ara volen apropar-se al SUD des d’una comunitat cristiana que viu inserida en un projecte de dedicació als altres. Aquesta experiència vol ser un pas més en el creixement personal i en la presa d’opcions en clau de solidaritat. Vol ser un apropament respectuós a la gent i a la cultura del Sud des de l’amistat. Un compartir la convivència diària, on ambdues parts ens coneguem i aprenguem l’una de l’altra. Durant els mesos de juliol i agost 16 joves participaran en tres camps-missió al Paraguai i un a República Centreafricana.
Més informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la (Àngel Domingo)Campaments i rutes del Centre Marista d'eScoltes
Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting