Maristes amb la Marató per la pobresa

La situació de crisi que afecta la nostra societat demana mobilitzacions i accions concretes. Moltes entitats del tercer sector planten cara i treballen per pal·liar la pobresa que afecta gairebé un 20% de la població adulta de Catalunya i un 23,4% dels infants i dels joves. Per aquest motiu, la Fundació La Marató de TV3 ha organitzat una acció excepcional: la Marató per la pobresa.

El dia 27 de maig i sota el lema “Que ningú es quedi fora de joc” la Marató per la pobresa vol divulgar, sensibilitzar i mobilitzar la societat perquè aculli totes les iniciatives d’entitats i persones que vulguin ajudar els qui ajuden. Estem cridats a ajudar.

Les Obres Socials Maristes, SAO-Prat, Associació Compartir, Associació Gabella, C. O. Rialles, C. O. Calidoscopi i C. O. Pas a Pas, hem presentat diferents projectes per arribar amb accions concretes als infants i joves més pobres i a les seves famílies. Un total de 288 entitats del tercer sector de Catalunya hem participat a la convocatòria i esperem el finançament dels projectes amb la recaptació que s’obtingui de la Marató.

Nosaltres, maristes, a partir d’aquesta iniciativa volem que en les mateixes obres socials i també en les escoles es pugui fer ressò d’alguna manera d’aquest fet social, especialment des de la sensibilització. L’atenció als més necessitats és pròpia del nostre tarannà cristià i marista. Creiem que, tot aprofitant aquesta iniciativa de la marató, tenim una oportunitat més per adonar-nos de la realitat social que vivim a casa nostra i que s’ha agreujat en els darrers temps a causa de la situació de crisi econòmica.

Des del Servei d’Obres Maristes us convidem a fer dos gestos concrets; els dies 19 i 20, centenars de persones de la família marista pelegrinarem a Montserrat. Units a la Bona Mare celebrarem els 125 anys de presència marista a Catalunya i, en aquest context, pelegrinarem també units a aquelles persones que passen necessitat a casa nostra. A la muntanya de Montserrat manifestarem el nostre suport a la marató per la pobresa. El segon gest serà en cada àmbit local, en cada obra educativa, procurant arribar amb el nostre missatge a tots els membres de la comunitat educativa. No ens quedem fora de joc. Fem la nostra aportació perquè “ningú es quedi fora de joc”. Els maristes donem suport a la Marató per la pobresa.

+ info

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting