Kairoi

 

 

Kairoi és un grup de música cristiana que va néixer l’any 1979 en el si de la comunitat marista. Fruit d’un intens moment creatiu que viuen un grup de germans i laics maristes a la llum de l’Evangeli. Tots ells decideixen ajuntar els seus esforços, somnis i composicions per tal de transmetre la vida com ells la senten.

 Ja des dels primers anys, les cançons de Kairoi van anar arrelant en moltes comunitats cristianes i el grup ha esdevingut un dels màxims referents dins del panorama de la música cristiana de Catalunya, Espanya i Llatinoamèrica.

 Des de l’inici, el grup va apostar per un estil musical adaptat a cada moment, presentant unes lletres profundes però planeres, acompanyades d’una instrumentació fresca i moderna.

 Gairebé 30 anys després Kairoi es manté fidel a la seva missió de transmissió del missatge de l’Evangeli i continua oferint el seu servei i la seva experiència a través de treballs discogràfics i de concerts en directe.

 Visita la web de kairoi: www.maristes.org/kairoi

Canal de yuotube:http://www.youtube.com/user/kairoimaristas/

Contacte: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting