Benvingut!

 
Hola! Sigues benvingut/da al lloc web “Maristes en xarxa”.

Fa uns anys, va nàixer el butlletí “enxarxa’t”, una iniciativa per “connectar” els joves maristes. A través d’aquest butlletí es difonien diferents propostes, inicitatives, testimonis, recursos... Després d’onze edicions amb contingut estàtic (enviament en pdf), el butlletí “s’ha fet gran”, i ha evolucionat en aquest lloc web que ara estàs visitant.

Volem que “Maristes en xarxa” agafi el relleu del butlletí però amb molt més dinamisme i que sigui un lloc de trobada per tots aquells que us considereu “joves maristes”. Aquí hi trobareu propostes que us poden engrescar, notícies que us faran seguir l’actualitat marista, recursos per utilitzar amb grups d’infants i joves, a més d’informacions relacionades amb els moviments juvenils maristes i amb el món del lleure.

Visita’ns amb tranquil·litat i gaudeix de tot allò que t’oferim. Si ets monitor/a, hi trobaràs recursos i informacions que et podran ser ben útils en la teva tasca d’educador/a. Si no ho ets, trobaràs igualment propostes i informacions per continuar connectat/a amb el món marista. “Maristes en xarxa” et permetrà sentir-te en sintonia amb altres joves maristes de Catalunya i del món que estan duent a terme tasques o activitats molt similars a les nostres i amb qui també formem família. Així, aquesta pàgina també té un lloc a Twitter i a Facebook. Ens agradaria comptar amb tu per dinamitzar “l’enxarxa't” i rebre idees, propostes i recursos que puguin ser engrescadores i vulguis compartir.

Gràcies per visitar-nos i per fer xarxa marista!
 
Equip de Pastoral
 

 

 
Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.

Joomla Templates by Joomla Hosting